Skip to content

faq

Producten en Collecties

De sieraden van BiSjU Jewellery zijn gemaakt van Gold Plated/Silver Plated en Stainless Steel. Ze verkleuren dus niet of nauwelijks en je kan er daarom extra lang van genieten.

Ja, dat kan. De sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel, waardoor ze minder snel verkleuren als ze nat of vochtig worden. Je kunt ze dus gewoon omhouden tijdens het sporten. Het kan wel zo zijn dat door het zweet i.c.m. de zuurgraad van je huid de kleur van de sieraden minder mooi wordt. Ook is de kans dat de sieraden tijdens het sporten kapotgaan natuurlijk groter. Daarom adviseren wij toch om de sieraden af te doen tijdens het sporten.

Ja, dat kan. Er bestaat echter een kans dat chloor en zout water de gold plated/silver plated laag sneller aantasten. Als je extra lang plezier wilt hebben van je sieraden, kan je ze beter afdoen tijdens het zwemmen in chloor- of zout water.

Ja, dat kan. De sieraden zijn gemaakt van Stainless Steel, waardoor ze niet verkleuren als ze nat worden. Je kunt ze dus gewoon omhouden tijdens het douchen. Er bestaat echter een kans dat shampoo en douchegel de gold plated/silver plated laag sneller aantasten door chemicaliƫn die deze producten bevatten. Als je extra lang plezier wilt hebben van je sieraden, kan je ze beter afdoen tijdens het douchen.

Wanneer je de sieraden af doet tijdens het zwemmen in chloor- en zoutwater, sporten of zonnen blijven je sieraden het langst mooi. Ook wordt het afgeraden om je sieraden om te houden tijdens het slapen. Door de warmte, zweet en bewegingen in je slaap kunnen de sieraden sneller slijten.

Als je jouw sieraden dus echt heel lang mooi wilt houden, kun je ze beter afdoen tijdens het zwemmen, sporten, zonnen en slapen.

Als de sieraden vies of dof zijn, kun je deze voorzichtig schoonmaken met een zachte, droge doek of een wattenstaafje, zodat de glans terugkomt.

Bewaar de sieraden bij voorkeur op een droge, donkere plek en niet in de badkamer. Tijdens het douchen komt er veel stoom vrij en dit vocht kan ook, na lange tijd blootstelling aan je sieraden, de kleur doen vervagen.

Er stromen een aantal keer per jaar nieuwe sieraden in, waarmee wordt ingehaakt op de laatste trends. Houd de social mediakanalen van BiSjU Jewellery goed in de gaten! Hier zullen we tijdig de nieuwe collecties laten zien.

De kettingen hebben allemaal een vaste lengte. (Bijna) elke ketting bevat een verlengstukje, waardoor je de ketting nog iets kunt stellen op de gewenste lengte. Het is helaas niet mogelijk om een ketting op een andere lengte te bestellen.

De armbanden hebben allemaal een vaste lengte. (Bijna) elke armband bevat een verlengstukje, waardoor je de armband nog iets kunt stellen op de gewenste lengte. Het is helaas niet mogelijk om een armband op een andere lengte te bestellen.

Alle sieraden van BiSjU Jewellery zijn verpakt als cadeautje. De sieraden zitten verpakt in een mooie giftbox, waardoor je deze meteen cadeau kunt geven.

Ja, we proberen jouw favoriete items zo snel mogelijk weer terug op voorraad te hebben. Het kan echter ook zo zijn dat we een nieuw design laten instromen, wanneer een artikel uitverkocht is.

Ruilen en Retourneren

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een kapot item hebt ontvangen. In dit geval kun je altijd contact opnemen met de klantenservice door een mail te sturen naar info@bisju-jewellery.com. Vermeld hierin jouw gegevens en maak een foto van het kapotte item, zodat we meteen kunnen zien wat er mis is. We kunnen je dan zo snel mogelijk helpen.

Ja, dat kan. Producten die in de winkel van Etos zijn gekocht, kun je terugbrengen naar de winkel. Je krijgt dan een nieuw product of je geld terug. Producten die via de webshop van Etos zijn besteld, kan je binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling gratis retourneren via PostNL. Kijk voor de voorwaarden en een verzendinstructie op de website van Etos.