Skip to content

BiSjU Jewellery, exclusief verkrijgbaar bij Etos

BiSjU Jewellery is een prachtige sieradenlijn, exclusief verkrijgbaar bij Etos. Met BiSjU Jewellery kan je heel makkelijk verschillende stijlen en kleuren sieraden met elkaar combineren. Je kunt een klassieke look creƫren of juist een trendy mix van een paar armbandjes om je arm. Bijvoorbeeld een fijn kettinkje met stoere oorbellen of een earparty van kleinere oorbellen. In goud of zilver of lekker gemixt. Zo kan je elke dag je eigen BiSjU-outfit bepalen of gewoon een tijdje hetzelfde blijven dragen.

Moederdag 6
007

Een cadeautje voor jezelf of voor een ander

Met BiSjU Jewellery kan je even makkelijk een klein cadeautje meenemen voor je vriendin, dochter of moeder. Gewoon om haar te verrassen met een persoonlijk armbandje of kettinkje. Het prachtige BiSjU-doosje waarin de sieraden verpakt zitten, maken het cadeautje helemaal af.

Sieraden die je elke dag kan dragen

De sieraden van BiSjU zijn gemaakt van stainless steel. Ze verkleuren dus niet en je kan er daarom extra lang van genieten. Je hoeft ze niet af te doen als je gaat douchen of zwemmen! BiSjU Jewellery is exclusief verkrijgbaar bij Etos.

011
037

Duurzame haaraccessoires

Wij hebben onze collectie uitgebreid met een zeer mooie collectie opvallende haaraccessoires onder het merk BiSjU Hair. Gemaakt van bijzonder sterk biologisch afbreekbaar materiaal van een duurzame kwaliteit, zacht voor je haar en goed voor het milieu.